Paolini Christopher, Eragon

6,00
Sisältää marginaaliveron


Kun nuori Eragon löytää metsästä sinisen, kiiltävän kiven, hän uskoo osuneensa aarteeseen: ehkä outo kivi on arvokas ja hänen köyhä perheensä voi sen avulla hankkia talveksi ruokaa. Pian poika kuitenkin tajuaa, että on törmännyt johonkin, mitä ei ole ikinä osannut kuvitellakaan. Kivi ei olekaan kivi, vaan muna, josta eräänä yönä kuoriutuu lohikäärmeen poikanen. Yhdessä yössä Eragonin yksinkertainen maalaiselämä Carvahallin pikkukylän liepeillä vaihtuu vieraaseen, kohtalon voimien ja magian hallitsemaan maailmaan. Ikivanha miekka turvanaan ja tarinankertoja Bromin neuvot ohjeinaan Eragon ja hänen nuori mutta viisas lohikäärmeensä Saphira joutuvat uskomattoman seikkailun pyörteisiin. Heidän vastassaan ovat lukuisat tuntemattomat viholliset, joista vaarallisin on Valtakunnan itsevaltainen ja säälimätön hallitsija Galbatorix. Matkansa aikana Eragon, legensaaristen lohikäärmeratsastajien ensimmäinen perillinen, alkaa vähitellen ymmärtää joutuneensa monimutkaisen valtataistelun keskelle. Kenen kanssa Eragonin tulisi liittoutua, vai onko hänen pysyteltävä puolueettomana? Jaksaako Eragon seurata omaa tietään ja kantaa kohtalonsa mukanaan tuoman vastuun? Kaiken keskellä tärkeintä on kuitenkin pojan ja lohikäärmeen ainutlaatuinen ystävyys. (Takakansiteksti)

 

Kirjailija

 

Christopher Paolini (s. 1983, Los Angeles, Kalifornia) on yhdysvaltalainen kirjailija, joka on tullut tunnetuksi Perillinen-kirjasarjastaan. Paolini aloitti esikoisteoksensa Eragonin (2003, suomennos 2005) kirjoittamisen 15-vuotiaana, ja hänestä tuli bestseller-kirjailija 19-vuotiaana. 

 

Christopher Paolini, Wikipedia (fi)

Christopher Paolini, Kirjailijan kotisivut (paolini.net)

 

 

Tuotteen lisätiedot

Teoksen nimi Eragon
Tekijä Paolini, Christopher
Kieli Suomi
Kustantaja/Julkaisija ja julkaisupaikka Tammi, Helsinki
Julkaisuvuosi, alkuperäinen 2003 (suomennos 2005)
Painos, painopaikka ja -vuosi 5. painos, Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä
Sivumäärä 656 sivua
Alkuperämaa Yhdysvallat
Alkuperäinen teos (ja kieli) Eragon (englanti)
Kääntäjä Kuittinen, Tero
Sarja Perillinen-sarja (1/4)
ISBN 978-951-31-3221-7
Korkeus / cm 21,5 cm
Leveys / cm 14,4 cm
Paksuus / cm 5,4 cm
Paino / g 752 g
Kuntoluokka (ja -kuvaus) K3- (paperisessa kansiliehdessä kulumaa ja repeämiä ylä- ja alareunoissa, myös selän yläreunassa; omistajamerkintä yliviivattu)
Sidonta Sidottu (kovakantinen), paperinen kansilehti
Koodi AK0318

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Nuorten kirjallisuus, Fantasia, Scifi, Seikkailu, Kaunokirjallisuus, Fantasia, scifi