Hill Stuart, Jäämaan huuto

7,00
Sisältää marginaaliveron

Jäämaan huuto on englantilaisen Stuart Hillin esikoisromaani. Eteläisen Polypontuksen voittamattomaksi huhuttu sotapäällikkö Scipio Bellorum marssii armeijoineen kohti pohjoista. Jäämaa, mahtavien naapuriensa puristuksessa sinnittelevä pieni kuningaskunta, etsii liittolaisia jopa entisistä verivihollisistaan. Väistämättömään sotaan valmistautuva kuningas Punarauta määrää 14-vuotiaan tyttärensä Thirrinin järjestämään pääkaupunkin asukkaiden evakuoinnin etäiseen Hypolitanian provinssiin. Neuvonantajakseen Thirrin nimittää omapäisen noidanpojan Oskanin, jonka äidiltä perityt taidot ovat pian tarpeen. Kun kuningas Punarauta kaatuu hurjassa taistelussa, Thirrin ottaa hennoille harteilleen vastuun kansansa tulevaisuudesta. Ankaran talven ahdistamat armeijakunnat ryhmittyvät uuteen sotaan rintamalinjojen molemmin puolin. Vaikka ihmissudet ovat jo vannoneet jäämaalle ikuista uskollisuuttaan, on Pohjolan Villikissan vielä taivuteltava Veripalatsin vampyyrikuninkaalliset ja ylväät jättiläislumileopardit puolelleen! Englantilaisen Stuart Hillin esikoisromaani Jäämaan huuto on valloittava fantasia-seikkailu saagojen ja sivistyksen yhteentörmäyksestä; vaikuttava kertomus ystävyydestä, kasvusta ja horjumattomasta uskollisuudesta. (Takakansiteksti) 

 

Kirjailija

 

Stuart Hill (s. 1958 Leicester) on brittiläinen kirjailija. Hän on opiskellut englannin kieltä sekä antiikin ja muinaisajan historiaa Newcastlen yliopistossa. Hän on työskennellyt muun muassa arkeologina. Hänen esikoisromaaninsa Jäämaan huuto (The Cry of the Icemark, 2005) on käännetty viidelletoista kielelle. Esikoisromaanin jatko-osa, Tulimiekka (Blade of Fire, 2006) on suomennettu vuonna 2007. Kirjasarjan viimeinen osa Jäänmaan viimeinen taistelu (Last Battle of the Icemark, 2008) julkaistiin suomeksi vuonna 2009.

 

Stuart Hill, Wikipedia (fi)

 

Tuotteen lisätiedot

Teoksen nimi Jäämaan huuto
Tekijä Hill, Stuart
Kieli Suomi
Kustantaja/Julkaisija ja julkaisupaikka WSOY, Helsinki
Julkaisuvuosi, alkuperäinen 2005
Painos, painopaikka ja -vuosi WS Bookwell Oy, Juva 2006
Sivumäärä 464
Alkuperämaa Iso-Britannia
Alkuperäinen teos (ja kieli) The Cry of the Icemark (englanti)
Kääntäjä Äärelä, Ilkka
Sarja Jäämaa sarja (1. teos)
ISBN 951-0-31554-0
Korkeus / cm 20,3 cm
Leveys / cm 16 cm
Paksuus / cm 3,6 cm
Paino / g 660 g
Kuntoluokka (ja -kuvaus) K3 (Hyvä; pientä kulumaa; omistajamerkintä yliviivattu)
Sidonta Sidottu (kovakantinen), kuvakansi
Koodi AK1117

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus, Fantasia, scifi, Ulkomainen kaunokirjallisuus, Nuorten kirjallisuus, Seikkailu, Fantasia, Scifi, Etusivu